Loppis i Långhult

Loppisen som har allt

Kategori: Dagens fynd (sida 1 av 4)

Stängt för säsongen 2018

Nu har vi stängt loppisen för säsongen 2018. Vi välkomnar er alla tillbaka när vi öppnar våren 2019.

På återseende nästa vår på Loppis i Långhult.

Kaffekoppar, kaffekanna och koppar – finservis

Mycket vacker finservis med kaffekoppar, kaffekanna och koppar.

Är du, liksom vi, ibland lite klumpig och tappar kaffekoppen i golvet? Här har du en strålande chans att skaffa en ny finservis som är dekorerad med mycket vackra blommor och guldkant. Men ska du värma kaffet i mikron råder vi dig att välja ett annat kärl för detta ändamål eftersom guldkanten gärna gör att det blir fyrverkeri i mikrovågsugnen. Detta kan resultera i att mikron går sönder och att du får äta kalla middagar ända tills du hinner införskaffa en ny. Skulle detta, trots denna varning, ske kan du alltid komma till oss på Loppis i Långhult och kolla om vi har någon ny mikrovågsugn att sälja.

Skulle det gå illa att strömmen helt och hållet försvinner vid detta missöde kan du alltid använda kopparpannan och bakformarna i koppar för att koka kaffet och baka en god kaka i vedspisen. Då slipper du i alla fall dricka kallt kaffe och äta någon torr gammal skorpa som du hittat i skafferiet utan kan alltid njuta av varmt kaffe och nybakad kaka.

Behöver du kaffekoppar, kaffekanna och koppar?

Kom till oss på Loppis i Långhult nästa gång vi har öppet för att köpa kaffekoppar, kaffekanna och koppar. Om du söker andra varianter av finserviser har vi även det av både mer och mindre kända fabrikat.

Mjölkkruka av aluminium

Mjölkkruka av aluminium i nästan nyskick. Antagligen något för liten för mjölken från mjölkkorna, men perfekt att använda när du mjölkar getterna eller fåren därhemma. Även andra vätskor kan förvaras i denna kruka. Självklart kan den också användas för dekorativa ändamål. Kanske att ha som odlingskärl för några vackra blommor eller som vas till en blombukett eller till torkad vass.

Besöker du oss senare under sommaren kan vi även ordna fina kaveldun från vår damm som du kan torka och ha i krukan. Mycket vacker dekoration, som aldrig behöver vattnas, till vardagsrummet eller torpet.

Vill du ha en mjölkkruka av aluminium?

Om du vill ha denna mjölkkruka av aluminium besök oss på Loppis i Långhult när vi har öppet nästa gång.

Däck och fälg eller fälgar

Vill du inte ge dig ut och åka eftersom det sliter för mycket på bildäcken? Eller är släpets däck utslitna efter förra resan till oss? En resa till oss kan lösa dessa problem. Vi har både däck och fälg till extra bra pris. Flera modeller på både däck och fälgar finns och vi har noggrant kontrollerat att det inte är minsta pyspunka på dessa. Vissa bildelar finns också, även dessa är i fint skick och har självklart ett bra pris.

Ta med domkraften samt hylsnyckeln och kom hit. Skulle du sakna något av dessa verktyg kan vi säkerligen hjälpa dig även med detta. Men själva bytet får du ombesörja själv, eftersom vi måste hålla händerna rena för att inte smutsa ned alla fina varor vi har.

Behöver du däck och fälg?

Har du svårt att få styr på tillvaron? Köp däck och fälg hos oss på Loppis i Långhult och byt på bilen så rullar livet vidare.

Spadar, lådor och kabeltrummor

Spadar, lådor och kabeltrummor finns hos oss. Här kan du skaffa spaden du behöver för vårgrävningen i landet där hemma.

Eller kanske du ska gräva upp något som ligger gömt, kanske en skatt? Kabeltrumman kan då användas som sittplats när du vilar dig mellan varven. Lämpligen använder du sedan de fina förrådslådorna för att förvara skatten i. Nu står du där med en skatt och en hög med jord, men misströsta inte. Som du ser i bakgrunden på bilden har vi också pallkragar. I med jorden i en sådan och ned med lite frön så får du finfina morötter till hösten.

Skatten kan sedan säljas hos närmaste pantbank och pengarna återinvesteras i andra fina saker hos oss på Loppis i Långhult.

Om du inte är sugen på skattjakt kan kabeltrumman användas för att bygga ett chickt bord och lådorna för att förvara saker hemma i garaget, alternativt i vardagsrummet. Patinan finns där redan, du slipper hela proceduren med patinering som är så vanlig i heminredningsprogrammen. Varför försöka få något nytt att se gammalt ut när man istället kan skaffa gammalt på riktigt?

Har du behov av spadar, lådor och kabeltrummor?

Besök oss på Loppis i Långhult nästa gång vi har öppet för att förbereda dig inför skattjakten.

« Äldre inlägg

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng