Mycket vacker finservis med kaffekoppar, kaffekanna och koppar.

Är du, liksom vi, ibland lite klumpig och tappar kaffekoppen i golvet? Här har du en strålande chans att skaffa en ny finservis som är dekorerad med mycket vackra blommor och guldkant. Men ska du värma kaffet i mikron råder vi dig att välja ett annat kärl för detta ändamål eftersom guldkanten gärna gör att det blir fyrverkeri i mikrovågsugnen. Detta kan resultera i att mikron går sönder och att du får äta kalla middagar ända tills du hinner införskaffa en ny. Skulle detta, trots denna varning, ske kan du alltid komma till oss på Loppis i Långhult och kolla om vi har någon ny mikrovågsugn att sälja.

Skulle det gå illa att strömmen helt och hållet försvinner vid detta missöde kan du alltid använda kopparpannan och bakformarna i koppar för att koka kaffet och baka en god kaka i vedspisen. Då slipper du i alla fall dricka kallt kaffe och äta någon torr gammal skorpa som du hittat i skafferiet utan kan alltid njuta av varmt kaffe och nybakad kaka.

Behöver du kaffekoppar, kaffekanna och koppar?

Kom till oss på Loppis i Långhult nästa gång vi har öppet för att köpa kaffekoppar, kaffekanna och koppar. Om du söker andra varianter av finserviser har vi även det av både mer och mindre kända fabrikat.