Vi kör pingstloppis och nationaldagsloppis i Långhult den 3:e, 4:e, 5:e och 6:e juni 2017 mellan 10:00 och 15:00. Långhult ligger mellan Åseda och Virserum mitt i det underbart försommarsköna Småland. På loppisdagarna är det skyltat från väg 23 och väg 125 vid avfarten mot Triabo.

Vad finns på vår pingstloppis och nationaldagsloppis?

Som vid varje tillfälle vi har öppet har vi packat upp ytterligare ett antal lådor med nya gamla saker. Vi har fyllt på verktygssektionen men har också porslin, glas, kristall, bestick och husgeråd. Vintagekläder, arbetskläder och textil finns i mängder. Filmer, barnböcker, vuxenböcker och ljudböcker finns. Leksaker, barncyklar och springcykel. Listan är mycket mycket längre och vi tror att alla kan hitta något som de behöver eller vill ha hos oss.

Hitta till pingstloppis och nationaldagsloppis i Långhult

Vi finns i det sydöstra hörnet av Vetlanda kommun, mitt i det vackra Småland. Karta finns i höger kolumnen på webbsidan och även en utförligare variant här. Du kan också söka på Loppis i Långhult på Google Maps och därigenom få hjälp av telefonens GPS.

Sälj med oss

Som alltid välkomnar vi alla som vill sälja hos oss. Plats för bakluckor och eventuella bord finns utomhus. Priset vi tar för detta anser vi vara mer än överkomligt: ingenting. Rensa ut där hemma, sälj dina prylar helt gratis hos oss.