Vi kör septemberloppisar i Långhult, mellan Åseda och Virserum, de tre kommande helgerna i september. Vi har öppet lördagar och söndagar 10:00 till 15:00. Som alltid har vi plockat fram en hel del nya gamla saker.  Kom hit och fynda. Vi skyltar från väg 23 och 125 på våra öppetdagar.

Prylar på vår septemberloppis

Vi har som vanligt ett stort utbud av olika prylar på vår loppis nu i september. Som vanligt har vi leksaker, barnböcker, eller kanske en ny begagnad cykel till de små. Till den hemmapularen har vi verktyg, maskiner och materiel. Gillar du bilar kanske du vill köpa däck, fälgar, delar och annat. Kanske utrusta hemmet? Vi har prydnadssaker, hemtextilier, husgeråd och köksutensiler. Efter att du lagat middagen finns det självklart porslin, glas och kristall att servera på. Allt detta och mycket mycket mer hittar du till bra priser hos oss på våra loppisar i september i Långhult.

Hitta till septemberloppisar i Långhult

Du hittar en vägbeskrivning till septemberloppisar i Långhult här på sidan. Du kan också söka på Google Maps efter Loppis i Långhult och så får du, nästan magiskt, hjälp av telefonen.