Vi passar på att ha valborgsloppis och 1:a maj-loppis i Långhult, mellan Åseda och Virserum mitt i det vackra Småland. Som alltid har vi skyltat från väg 125 och väg 23 vid avfarten mot Triabo. Vi har öppet hela helgen, lördag den 29:e april, söndag den 30:e april och måndag den 1:a maj 10:00-15:00.

Hitta till vår valborgsloppis och 1:a maj-loppis

Här på hemsidan finns det en vägbeskrivning och karta eller så kan ni söka på Google Maps efter Loppis i Långhult och mobiltelefonen kommer, som magi, att visa er vägen.

Vad vi har på vår valborgsloppis och 1:a maj-loppis

Vi kommer som alltid att ha plockat fram ett flera lådor med nya saker som inte har varit med tidigare. Om du inte har haft vägarna förbi i år så kom hit, vi har plockat fram mängder med nya saker sedan föregående säsong. Hos oss hittar du allt från leksaker, barncyklar och böcker till verktyg, bildäck och järnvaror. Eller från textilier, vintagekläder och heminredning till husgeråd, glas och porslin. Vi har det mesta av det mesta!

Vill du sälja hos oss?

Du är välkommen att sälja hos oss. Rensa ut därhemma och kom med saker och baklucka för att även du få mer plats hemma samtidigt som plånboken blir tjockare. Mer information om att sälja hittar här på hemsidan.