Vi kör vårloppis i Långhult, mellan Åseda och Virserum mitt i Småland, den 22:a och 23:e april 2017 kl. 10:00-15:00. Kom och besök oss och fynda mängder av fina varor. Skyltat från väg 23 och 125 de dagar vi har öppet.

Vad du hittar på vår vårloppis

Hos oss kan du som vanligt hitta ett otroligt utbud av saker. Vi har allt du kan tänka dig och lite till. Kanske lill-knådden behöver en ny springcykel eller bilen ett par sommardäck? Kanske är det verktygen att byta däck med du saknar? Eller behöver verkstaden piffas till med lite nya gardiner. Kanske en ny kopp att slurka kaffe ur under tiden du arbetar? Allt det och mycket mycket mer hittar du på vår vårloppis i Långhult.

Var du hittar vårloppisen

Vi finns i det sydöstra hörnet av Vetlanda kommun mellan Åseda och Virserum. Behöver du hjälp att hitta hit finns det karta och vägbeskrivning här på webbsidan. Eller så kan du söka efter Loppis i Långhult på Google Maps, så kan telefonen visa dig vägen. Efter påskloppisens kylslagna väder håller vi nu tummarna för att vädergudarna är snälla och ger oss lite riktigt vårväder.